Behandeling bij blessure (preventie)
Praktijk Joally Jonker

Blessure(preventie)

Het is gericht op het herstel van blessures en daarnaast inzetten op het verminderen van het risico op het ontwikkelen van blessures. Dit is een pro-actieve aanpak waarbij je zelf ook met gezondheidsbevorderende maatregelen aan de slag zal gaan.

Het doel is dat jij zelf aan de hand van de conclusies uit het onderzoeken en behandelen, zelf de handvaten krijgt over risico beperkingen en je hier zelf mee aan de slag kan gaan.

Voor wie is blessure preventie?

Dit kan voor elke leeftijd en bewegingsniveau worden ingezet. Het belangrijkste is dat je hier ook zelf graag mee aan de slag wil en gaat.

Heb jij hier last van?

Omdat de symptomen van persoon tot persoon verschillen wordt tijdens de
intake geïnventariseerd wat dit voor jou betekent en daarna bepaald wat
geschikt is voor jou.

Over mij en mijn werkwijze

Vanuit mijn fascinatie voor het menselijk lichaam, is de interesse naar het holistische kijken gestart. Door de opleiding tot osteopaat die ik volg en praktijkervaring is mijn visie dat het menselijk lichaamals een samenhangend systeem functioneert.

De werkwijze die ik hanteer is gebaseerd op dit principe: tijdens het behandeltraject wordt per keer bekeken wat nodig is voor jouw herstel.

De basis hiervoor is mijn kennis over anatomie, fysiologie en palpatie vaardigheden van mijn handen. Hierdoor kan de locatie van behandelen maar ook de gebruikte behandeltechnieken wisselen per keer: mobilisaties van gewrichten, stretches, dry needling, bindweefsel technieken, oefentherapie.

De tijd nemen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend aan mijn werkwijze om samen aan jouw gezondheid te werken.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak via onderstaande knop.