Heb je last van knieklachten?
Praktijk Joally Jonker

Knieklachten

Knieklachten zijn veelvoorkomend bij mensen van alle leeftijden en activiteitenniveaus. Dit kan komen door een trauma (verwonding/ongeluk), degeneratie, geleidelijke overbelasting of een spontane ontstaanswijze.

Wat voor symptomen kun je hebben bij knieklachten?

-Pijn rondom de knie of specifiek een aanwijsbare plek
-Zwelling en stijfheid
-Verminderde bewegingsvrijheid
-Kraken of knarsen bij beweging
-Gevoel van instabiliteit in de knie

Met wat voor knieklachten kan ik langs de fysiotherapeut?

Je kan met elke knie klacht langskomen, vanuit een screening wordt bepaald of je ook aan het goede adres bent of dat hier eerst een andere hulpverlener voor moet worden ingeschakeld. Wegens de holistische kijk wordt vanuit onderzoek bepaald wat de oorzaak is van jouw klacht en hoe dit te behandelen is.

Heb jij hier last van?

Omdat de symptomen van persoon tot persoon verschillen wordt tijdens de
intake geïnventariseerd wat dit voor jou betekent en daarna bepaald wat
geschikt is voor jou.

Over mij en mijn werkwijze

Vanuit mijn fascinatie voor het menselijk lichaam, is de interesse naar het holistische kijken gestart. Door de opleiding tot osteopaat die ik volg en praktijkervaring is mijn visie dat het menselijk lichaamals een samenhangend systeem functioneert.

De werkwijze die ik hanteer is gebaseerd op dit principe: tijdens het behandeltraject wordt per keer bekeken wat nodig is voor jouw herstel.

De basis hiervoor is mijn kennis over anatomie, fysiologie en palpatie vaardigheden van mijn handen. Hierdoor kan de locatie van behandelen maar ook de gebruikte behandeltechnieken wisselen per keer: mobilisaties van gewrichten, stretches, dry needling, bindweefsel technieken, oefentherapie.

De tijd nemen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend aan mijn werkwijze om samen aan jouw gezondheid te werken.

Wil je meer weten?

Vul je gegevens in bij het contactformulier en dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.