Heb je last van nekklachten?
Praktijk Joally Jonker

Nekklachten

Nekklachten kunnen variëren in intensiteit en duur, maar ook in klachtenbeeld: pijn, stijfheid, bewegingsbeperking, hoofdpijn, klachten in de nek samengaand met tintelingen of gevoelloosheid in arm(en) of hand(en).

Fysiotherapie voor nekklachten

Na de intake wordt een uitspraak gedaan over jouw mobiliteit, spierkracht en andere relevantie factoren. Met een gepersonaliseerd behandelplan wordt daarna gestart, dit zal bestaan uit onder andere:

-Intake: eerst wordt een onderzoek uitgevoerd om te bepalen wat voor jou de herstel belemmerende factoren zijn.

-Manuele therapie: dit zijn technieken die met de handen worden uitgevoerd zoals mobilisaties van wervels, stretches van spieren, dry needling.

-Oefentherapie: gerichte oefeningen om jouw bewegingsvrijheid te vergroten en te behouden.

-Advies: er wordt advies afgegeven over het verminderen van de klachten door zelf maatregelen te nemen als het gaat om houding en de dagelijkse activiteiten.

Heb jij hier last van?

Omdat de symptomen van persoon tot persoon verschillen wordt tijdens de
intake geïnventariseerd wat dit voor jou betekent en daarna bepaald wat
geschikt is voor jou.

Over mij en mijn werkwijze

Vanuit mijn fascinatie voor het menselijk lichaam, is de interesse naar het holistische kijken gestart. Door de opleiding tot osteopaat die ik volg en praktijkervaring is mijn visie dat het menselijk lichaamals een samenhangend systeem functioneert.

De werkwijze die ik hanteer is gebaseerd op dit principe: tijdens het behandeltraject wordt per keer bekeken wat nodig is voor jouw herstel.

De basis hiervoor is mijn kennis over anatomie, fysiologie en palpatie vaardigheden van mijn handen. Hierdoor kan de locatie van behandelen maar ook de gebruikte behandeltechnieken wisselen per keer: mobilisaties van gewrichten, stretches, dry needling, bindweefsel technieken, oefentherapie.

De tijd nemen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend aan mijn werkwijze om samen aan jouw gezondheid te werken.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak via onderstaande knop.