Heb je last van rugklachten?
Praktijk Joally Jonker

Rugklachten

Rug klachten kunnen zich uiten door verschillende symptomen en mates van pijn en/of bewegingsbeperkingen:

- (Acute) lage rugpijn
-Hernia van de tussenwervelschijf
-Pijn in de rug met uitstraling richting het been
-Band-gevoel rondom de rug

Waarom fysiotherapie bij rugklachten?

Vaak hersteld rugpijn binnen een aantal dagen. Bij herhalende rugklachten of klachten die aanwezig blijven na een week is het handig om contact op te nemen. Het doel is om uit te zoeken waardoor jij rug klachten hebt en hoe jij hier met behulp van mij en zelf actief bezig te zijn, van je klachten af komt.

Wat voor behandeling bij rugklachten?

Dit kan bestaan uit verschillende soorten manuele technieken (zie het blok behandelingen), oefentherapie en een stukje advisering en preventie.

Heb jij hier last van?

Omdat de symptomen van persoon tot persoon verschillen wordt tijdens de
intake geïnventariseerd wat dit voor jou betekent en daarna bepaald wat
geschikt is voor jou.

Over mij en mijn werkwijze

Vanuit mijn fascinatie voor het menselijk lichaam, is de interesse naar het holistische kijken gestart. Door de opleiding tot osteopaat die ik volg en praktijkervaring is mijn visie dat het menselijk lichaamals een samenhangend systeem functioneert.

De werkwijze die ik hanteer is gebaseerd op dit principe: tijdens het behandeltraject wordt per keer bekeken wat nodig is voor jouw herstel.

De basis hiervoor is mijn kennis over anatomie, fysiologie en palpatie vaardigheden van mijn handen. Hierdoor kan de locatie van behandelen maar ook de gebruikte behandeltechnieken wisselen per keer: mobilisaties van gewrichten, stretches, dry needling, bindweefsel technieken, oefentherapie.

De tijd nemen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend aan mijn werkwijze om samen aan jouw gezondheid te werken.

Wil je meer weten?

Maak een afspraak via onderstaande knop.